Vakantie

Tijdens de vakantie probeer ik altijd wel te tekenen. Helaas is dit afgelopen jaar niet gelukt. Ik had heel stoer de Ipad meegenomen (want dan zou ik alles bij de hand hebben). Puntje bij paaltje met de Ipad in de zon zie je niet zoveel, dus volgend jaar toch ook maar pen en papier mee. Nu was het dit jaar ook veel te warm en hebben we vooral in het water gelegen. Dit is met een Ipad niet handig, maar ook met pen en papier niet.

Ik vind het vooral leuk om een tekening van die dag te maken. Soms lukt deze tekening wel, maar soms ook niet. Fouten maken mag, die maak je in het gewone leven ook en niet alles hoeft dus perfect.

Ik had overigens voor onderstaande vakantie een klein watercolor boekje gekocht. Dit is dus een klein boekje met waterverf papier. Super handig, want dit papier werkt net even iets fijner dan gewoon papier.

Geef een antwoord